ON LINE

27 Νοεμβρίου 2016

ΣΕ XMAS MOOD ΚΙ ΕΜΕΙΣ.


Φέτος φορέσαμε τα χριστουγεννιάτικά μας πιο νωρίς από ποτέ κι όταν λέω "όλοι" το εννοώ!!! Σπίτι, παιδιά, σκυλιά.... Λίγο το facebook που γέμισε νωρίς από από στολισμένα σπίτια, λίγο η πίεση των κοριτσιών, λίγο...άλλο που δεν ήθελα χαχα...στολίσαμε το σπίτι μας και περιμένουμε με λαχτάρα τα Χριστούγεννα.
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτά τα Χριστούγεννα νομίζω πως θα γίνει το θαύμα που όλο ακούμε και ποτέ δεν βλέπουμε! Κάτι καλό θα συμβεί...και σας το λέω αυτό εγώ, η βασίλισσα της απαισιοδοξίας 😉


Κατά παράδοση το δέντρο το στολίζουμε 2 φορές...μια οι μικρές και μια εγώ που το "διορθώνω" διακριτικά όταν πια τα κορίτσια έχουν αλλάξει δωμάτιο 😅😅. Το δεντράκι μας παραμένει καραμελένιο και απολύτως girlie και αν μπορούσαμε ας κάναμε κι αλλιώς!



Οι μικρές είχαν μεγάλα κέφια και στόλισαν όοοοοοοοοοολο το σπίτι στην κυριολεξία!! Κρέμασαν μπάλες και αγιοβασιλάκια σε όλα τα πόμολα, σε κάθε γωνιά και σε κάθε δωμάτιο!!! Μόνο το μπάνιο την γλίτωσε, μάλλον επειδή μας τέλειωσαν τα στολίδια!!!


Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως η Μπουμπού, παρ όλη την ηλικία της, είχε ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία, γιατί Χριστούγεννα χωρίς Μπουμπού είναι Βασιλόπιτα χωρίς φλουρί! Δεν θα φλυαρήσω άλλο... θα πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό για τις φετινές δοκιμασίες που περάσαμε και βγήκαμε από αυτές λίγο πιο δυνατοί και ίσως λίγο καλύτεροι άνθρωποι...θα πω ευχαριστώ για που έχουμε την υγειά μας και ο ένας τον άλλον για να μαλώνουμε και να αγαπιόμαστε.


Καλά Χριστούγεννα
Ζεστά Χριστούγεννα
Χαρούμενα Χριστούγεννα
σε όλο τον κόσμο!


2 σχόλια:

  1. Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα να έχετε ! Μπράβο στα κορίτσια που ανέλαβαν να στολίσουν όλο το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!