ON LINE

28 Μαρτίου 2016

"ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ": Η ΕΥΚΟΛΗ.

Προφανώς, έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν οι εύκολες συνταγές, αυτές που δεν θέλουν πολύ λεπτομέρεια, γίνονται γρήγορα, με λίγα υλικά και είναι νόστιμες (για τα δικά μας τουλάχιστον γούστα).

Μια τέτοια συνταγή είναι και η παρακάτω. Εγώ την βάφτισα μελιτζανοσαλάτα, έτσι γιατί μου αρέσει ρε παιδί μου!!! Επειδή, όμως, δεν έχω ιδέα αν η ορίτζιναλ συνταγή της μελιτζανοσαλάτας έχει καμιά σχέση με αυτήν, εσείς μπορείτε να την ονομάσετε όπως θέλετε!
Μολυβάκι και χαρτάκι έχετε; Πάρτε και σημειώστε τα υλικά!

27 Μαρτίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΛΑΙΟΨΩΜΑ.


"Μαμάααα! Τι θα μας βάλεις αύριο στο σχολείο να φάμε;"
αυτή η ερώτηση ήταν αρκετή για να ξεκινήσουμε τους πειραματισμούς και το παιχνίδι. Φτιάξαμε ατομικά ελαιόψωμα

BLOG-O-LOGIES ΦΙΛΩΝ: ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ".

"Γειά σας και συγχαρητήρια για το μπλογκ σας.

Αποφάσισα να σας γράψω γιατί κάθε χρόνο κοντά στο Πάσχα διαβάζω ένα σωρό άρθρα που αναλύουν τις υποχρεώσεις του νονού προς το βαφτιστήρι. Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει το αντίθετο, δηλαδή τις υποχρεώσεις των γονιών απέναντι στους νονούς...!!!


www.karfitsa.gr

22 Μαρτίου 2016

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ (???)


Πρέπει να ήταν τέλος καλοκαιριού του 2003 και  είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου να συζήσουμε! Και για τους δυό μας ήταν η πρώτη φορά, οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μας!!! Η μόνη μας "απαίτηση" ήταν να μείνουμε μαζί, όλα τα υπόλοιπα περίσσευαν! Από έπιπλα είχαμε τα τελείως βασικά δηλαδή ένα κρεβάτι οπότε η εύρεση σπιτιού ήταν ευκολάκι. Πραγματικά σε σχεδόν 2 ημέρες βρήκαμε το σπιτάκι των ονείρων μας, μονοκατοικία με αυλίτσα και ημιεπιπλωμένη!!! Τι άλλο να ζητούσε κάνεις! Α! να σημειώσω ότι μαζί μας είχαμε κι ενα σκυλάκι (έχει σημασία αυτή η σημείωση).

21 Μαρτίου 2016

"ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ" ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!!

Στο σπίτι μας αγαπάΝε πολύ την ζωγραφική....όλοι εκτός από μένα που δε μπορώ να τραβήξω ούτε μιση ίσια γραμμή και εκνευρίζομαι!

Η ζωγραφική είναι αναπόσταστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Οι μαρκαδόροι, οι ξυλομπογιές και οι κηρομπογιές  δεν συμμαζεύονται σχεδόν ποτέ και βρίσκονται σε όλα τα δωμάτια, όπως επίσης και τα μπλοκ αλλά και σκόρπιες κόλλες Α4 που μάταια προσπαθώ να αποθηκεύω σε φακέλους και κουτιά!

Τις πιο "σκληροπυρηνικές" μπογιές -νερομπογιές και
δαχτυλομπογιές- της έχω πάνω στον απορροφητήρα για ευνόητους λόγους!!!

7 Μαρτίου 2016

...ΚΑΙ ΜΟΥ' ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙ...


Γράφει η Giota.

Συνήθως βάφω μόνη μου τα μαλλιά μου, εκτός αν θέλω να κάνω χοντρή αλλαγή. Έχοντας δοκιμάσει πολλές αποχρώσεις, τα τελευταία χρόνια είχα "κάτσει" αναπαυτικά στη μαύρη βαφή μαλλιών...ελάχιστα πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό μου χρώμα και απίστευτα βολική μιας που η ρίζα δεν φαινόταν και έτσι τα "περνούσα" όποτε θυμόμουν!!!

1 Μαρτίου 2016

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ "ΞΥΠΟΛΥΤΟ" ΝΟΜΟ.

Γράφει η Giota.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και το καλύτερό σας να μπουκάρουν στο σπίτι σας με τα παπούτσια και όλη την βρωμιά του δρόμου που τα συνοδεύει, είτε γιατί έχετε παιδιά που κυλιούνται ολημερίς στα πατώματα, είτε γιατί αυτό είναι το "βίτσιο" σας ρε παιδί μου!!!!